BJØRN WEST
    MÅGEVEJ 9
DK-2670 GREVE
    DANMARK
     

Til:

Til:        Hvem det måtte vedkomme

 

 

26 års erfaring med PC verdenen:

IT-talent søger nye udfordringer

IT branchen er rivende udvikling, og vi har efter min mening endnu ikke set toppen af isbjerget. Det er uhyre vigtigt at være på forkant med udviklingen, og jeg har siden 80’erne arbejdet med stort set alle former for IT herunder HTML-programmering, vedligehold, installation og udvikling af programmer.

I løbet af de sidste 26 år har PC-support været en del af min arbejdsmæssige hverdag. Indtil 31 juli 2002 var jeg ansat hos EDS Danmark A/S. Jeg blev opsagt som led i en generel reduktion af medarbejderstaben i supportafdelingen. Her har jeg arbejdet som IT-supporter hos EDS's kunder: Telia, Xerox og Coca-Cola. Desuden har jeg arbejdet som IT konsulent for Temp-Team. Her har jeg haft mange forskellige opgaver. Hos Kort & Matrikel Styrelsen varetog jeg supporten af 750 installationer hos 550 brugere, og hos Amager Banken var jeg netværksadministrator. Hos DEFU, DTU, udarbejdede jeg hjælpeprogrammer og manualer.For tiden arbejder jeg som skibsfører hos ARRIVA Danmark A/S og som PC-supporter for Stein-Beck Aps.

Oprindeligt er jeg uddannet navigatør, hvilket har ført mig rundt på de 7 verdenshave. Bl.a. som skibsfører.

Min navigatør uddannelse førte til salg af navigationsudstyr og senere hos Lyngsø til salg af satellitkommunikationsudstyr.

Derfor er jeg vant til at arbejde på tværs af faglige og sociale skel, og jeg har erfaring for, at jeg trives godt med stort set alle mennesker. Desuden har jeg erfaring for, at boldene ikke falder ned, når det er mig, der jonglerer med dem.

Hos Dem vil jeg kunne bidrage med min brede erfaring indenfor stort set alle discipliner indenfor IT-faget.

Da jeg endnu har 7 år tilbage på arbejdsmarkedet, vil jeg være med til at bevise, det er muligt for det grå guld at komme i arbejde.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Venlig hilsen


Bjørn West

Bilag: CV

TELEFON OG FAX: +45 43 69 77 71
BILTELEFON: +45 40 87 90 12
E-Mail:
west@mail.dk
WWW:
http://www.bwest.ws
This document was created with the assistance of
WebMania!™ 2.0a - ©1995,96,97 Q&D Software Development - http://www.q-d.com